Babylons Collection | Industrieweg 20/13 | 3846 BD Harderwijk

Ruilen & Retourneren

U mag altijd de artikelen binnen het zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. U dient dit voordat u de bestelling retour zend aan ons te melden. Wanneer de producten niet binnen 17 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd, wordt de overeenkomst bindend.

Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten passen en bekijken, maar niet in gebruik nemen en/of dragen. U pakt het product slechts in die mate uit voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail of telefonisch daarvan op de hoogte te stellen. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen. Maar contacteer altijd eerst de klantenservice binnen 14 dagen: Retour adres: Babylons Collection Ornavit design Zuiderzeestraatweg 36 3848 BZ Harderwijk The Netherlands

Ook raden wij u aan om de bon van het postkantoor bij je te houden, totdat u van ons het ontvangen bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit omdat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor het niet leveren van de retouren.

Ornavit staat voor kwaliteit

made-in-italy-ornavitDe naam Ornavit Design staat voor Italiaanse exclusiviteit en  elegantie. Het resultaat van een lange samenwerking met Italiaanse ateliers en de Nederlandse ontwerpster maakt Ornavit Design bijzonder. Door de ambachtelijke en duurzame wijze van produceren is elk kledingstuk uniek.


Showroom: Industrieweg 20/13
3846 BD Harderwijk
T +31 (0)341 - 764 000
M +31 (0)6  53477144
Email:

Ga naar boven