Klantenservice Babylons Collection & Ornavit Design

Website security

Ornavit is een betrouwbare SSL gecertificeerde webstore. Voor het beveiligen van websites en de transacties om de verstuurde data te beveiligen maken wij gebruik van een SSL Certificaat. Hierdoor kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan herkend worden aan de browser, die begint met https:// in plaats van hhtp:// en het gesloten hangslotje in de browser.

Betaalmethoden

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U maakt direct gebruik van internetbankieren bij uw bank. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDeal doet u in een paar stappen: U bestelt een product Kies iDeal als betaalmethode Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt U komt direct in het bekende internetbankier programma van uw bank De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed U ontvangt een bevestiging van uw bank U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Afhalen

U kunt ook u bestelling afhalen op ons adres van de showroom, maar alleen op afspraak. Mail of bel ons om een afspraak in te plannen.

Verzending Geen leveringskosten in Nederland! Wij streven er naar om binnen 1 werkdag de bestelling te verzenden. Als de bestelling verwerkt is ontvangt u een tracking nummer zodat u uw bestelling online kan volgen.

Ruilen & Retourneren

U mag altijd de artikelen binnen het zichttermijn van 7 dagen aan ons retourneren. U dient dit voordat u de bestelling retour zend aan ons te melden. Wanneer de producten niet binnen 7 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd, wordt de overeenkomst bindend. Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten passen en bekijken, maar niet in gebruik nemen en/of dragen. U pakt het product slechts in die mate uit voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail of telefonisch daarvan op de hoogte te stellen. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen. Maar contacteer altijd eerst de klantenservice binnen 7 dagen: Retour adres: Babylons Collection & Ornavit design Industrieweg 20/13 3846 BD Harderwijk Ook raden wij u aan om de bon van het postkantoor bij je te houden, totdat u van ons het ontvangen bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit omdat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor het niet leveren van de retouren.

Garantie

Op onze producten hebt u een garantie van zes maanden vanaf de levering op materiële defecten. Deze garantie geldt niet voor gebreken aan de producten veroorzaakt door, normale slijtage, opzettelijke schade, abnormale opslag-en werkomstandigheden, ongelukken, nalatigheid door u of door derden. Ook als u het product niet behandeld in overeenstemming met de instructies.

Copyright

Copyright Babylons Collection & Ornavit Design. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website van Babylons Collection & Ornavit Design, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, foto’s, ontwerpen, tekeningen, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilatie, arrangementen en andere dingen, is het exclusieve eigendom van Babylons Collection & Ornavit Design en is beschermd door copyright en diverse wetgevingen. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, veranderd, gedistribueerd of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Babylons Collection & Ornavit Design.