Ruilen & Retourneren

U mag altijd de artikelen binnen het zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. U dient dit voordat u de bestelling retour zend aan ons te melden. Wanneer de producten niet binnen 17 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd, wordt de overeenkomst bindend.

Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten passen en bekijken, maar niet in gebruik nemen en/of dragen. U pakt het product slechts in die mate uit voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail of telefonisch daarvan op de hoogte te stellen. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen. Maar contacteer altijd eerst de klantenservice binnen 14 dagen: Retour adres: Babylons Collection Ornavit design Zuiderzeestraatweg 36 3848 BZ Harderwijk The Netherlands

Ook raden wij u aan om de bon van het postkantoor bij je te houden, totdat u van ons het ontvangen bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit omdat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor het niet leveren van de retouren.